,

Поставки за обувки за малки помещения

Днес ще си говорим за един много наболял проблем, особено за дамите. Обувките. Обувките и липсата на място, където да ги складираме. Много жени могат да се похвалят с предостатъчен брой обувки, а ако трябва да сме честни, някои мъже също влизат в тази категория. Дори и да намираме място за обувките, които не носим през дадения сезон, то понякога не намираме такова за тези, които носим. Например през лятото – твърде много летни обувки, чехли, сандали, маратонки, обувки за танци… Познато ли ви е? И ако нямате кой знае колко място в жилището си или пък специален килер за обувки, то ще се изправите пред трудното решение кои обувки да оставя и кои да прибера. Да обаче понякога просто не можем да изберем, тъй като носим всички обувки, които сме извадили. Ето затова единственото решение в този случай е просто да си осигурим повече поставки, които хем да не заемат много място, хем да събират колкото се може повече обувки. Ето някои идеи, които може да ви послужат. За тяхното изпълнение са нужни само летви, пирони и чук, или пък стари стълби или други подобни дървении.

Следната поставка за обувки е по-подходяща за дами, тъй като на нея могат да се наредят само обувки с висок ток. Останалите просто няма как да се задържат. Въпреки това, за дамите, които са си накупили завидно количество токчета, тази поставка е идеална.

ladder-shoes_gal

Това, което трябва да направите, е да си сковете подобна стълба или да използвате една вече готова. Ако стъпалата й са по-широки, може и да понаредите някой и друг чифт върху тях.

Следващата поставка е подобна на първата, но разстоянието между дъските е далеч по-малко, което позволява обувките да се наредят между дъските по показания начин без да падат. Така могат да се наредят както дамски, така и мъжки обувки.

Shipping_Pallet_For_Shoe_Storage

Изправени до стената, горните поставки за обувки не заемат кой знае какво място и са идеални и за тесни пространства. Можете да ги лакирате, боядисате или да им придадете вид по друг начин. Оставяме това на вашето въображение!

Източници: http://www.emodno.com

Share

About Irena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + nineteen =